Friday, April 1, 2016

Πώς να παραγγείλετε λουλούδια για το One Rose for Michael Jackson

Μας δίνει μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσουμε για 7η συνεχή χρονιά την έναρξη του  «Ένα τριαντάφυλλο για τον Michael J. Jackson, τριαντάφυλλα για την 25η Ιουνίου 2016».
Η ετήσια αυτή εκδήλωση έχει γίνει μια όμορφη παράδοση από τους θαυμαστές του Michael Jackson με σκοπό να τιμήσει την κληρονομιά και την ιδιοφυΐα που είναι ο Michael J. Jackson.
Από την ίδρυσή της πριν από επτά χρόνια, ήταν μια μνημειώδης προσπάθεια για τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο να ενωθούν και όλοι μαζί να εκφράσουν το σεβασμό μας στον αγαπημένο μας Man in the Mirror.
Ενώ πολλοί θαυμαστές είναι σε θέση να παρευρεθούν στο αφιέρωμα στο Forest Lawn και να δηλώσουν προσωπικά  το σεβασμό τους, πολλοί θαυμαστές από όλο τον κόσμο δεν είναι σε θέση να το πράξουν, αλλά, αντίθετα, μπορούν να στείλουν την αγάπη τους για τον Μάικλ σε μια παγκόσμια προσπάθεια για την τιμήσουν τον Μάικλ και τη μνήμη του.
Κάθε τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει την καρδιά ενός θαυμαστή από όλο τον κόσμο και μαζί είμαστε μια κουβέρτα ΑΓΑΠΗΣ που γιορτάζει τη δημιουργική ιδιοφυία του και την κληρονομιά του … ερχόμενοι  μαζί από όλο τον κόσμο να δείξουν την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας.
Έχει δημιουργηθεί ένας λογαριασμός PayPal για τους διαχειριστές του
«Ένα τριαντάφυλλο  για τον Michael J. Jackson».
Αν έχετε ήδη έναν υπάρχοντα λογαριασμό PayPal:
 1. Πηγαίνετε στο http://www.paypal.com.
 1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
 1. Κάντε κλικ στο «Αποστολή χρημάτων»
 1. Στο παράθυρο που λέει «Προς» (email ή κινητό τηλέφωνο) πληκτρολογήστε: onerose4mjj@gmail.com
 1. Στο πλαίσιο της ένδειξης «Ποσό» εισάγετε το συνολικό ποσό σε δολάρια που θέλετε να στείλετε. Κάθε μεγάλο στέλεχος (τριαντάφυλλο) κοστίζει $ 3.00. Για τον υπολογισμό του συνολικού ποσού των χρημάτων που απαιτούνται για να αγοράσει τα τριαντάφυλλα σας, πολλαπλασιάστε τον αριθμό των τριαντάφυλλων που θα θέλατε να αγοράσετε με το 3. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στον παρακάτω πίνακα:
1 τριαντάφυλλο = $ 3,00
2 τριαντάφυλλα = $ 6,00
1 ντουζίνα (12) = $ 36.00
 1. Επιλέξτε το «Αυτή είναι μια αγορά» και κάντε κλικ στο «εμπορεύματα»!
Αν θέλετε να αγοράσετε τα τριαντάφυλλα σας με χρεωστική / πιστωτική κάρτα, αντί για ένα λογαριασμό PayPal:
 1. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί PayPal.

OneRose4MJJ 2016 Rose Event
  Purchase Roses $3.00 USD
Θα μεταφερθείτε σε μια φόρμα για να αγοράσετε τα τριαντάφυλλα σας.
 1. Στην επόμενη φόρμα, εισάγετε τον αριθμό των τριαντάφυλλων που αγοράζετε στο πλαίσιο με την ένδειξη «Ποσότητα» και επιλέξτε το σύνδεσμο «ενημέρωση» που βρίσκεται στα δεξιά του πλαισίου «Ποσότητα».
 1. Στο κάτω μέρος της φόρμας, επιλέξτε «check out» (ολοκλήρωση αγοράς). Θα οδηγηθείτε σε μια φόρμα που θα δείξει το σύνολο της παραγγελίας σας.
 1. Στα δεξιά του παραθύρου παραγγελίας, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τη μέθοδο πληρωμής σας. Επιλέξτε το κάτω πλαίσιο με την ένδειξη «Πληρώστε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ή κάντε το λογαριασμό αργότερα» (Pay with a debit or credit card, or Bill Me Later)
 1. Εισάγετε τον αριθμό της χρεωστικής / της πιστωτικής σας κάρτας και τη διεύθυνση χρέωσης και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «αμοιβή» στο κάτω μέρος της σελίδας.
Μόλις έχετε αγοράσει τριαντάφυλλο (ή περισσότερα), θα πρέπει να λάβετε ένα email από το PayPal για να επαληθεύσετε την αγορά σας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το υπολογιζόμενο κόστος ανά τριαντάφυλλο περιλαμβάνει αμοιβές για τις μετατροπές νομισμάτων (για τα μέλη που  αγοράζουν εκτός Η.Π.Α.), το κόστος παράδοσης, φόρους και άλλα έξοδα. Μόλις τα προαναφερθέντα έξοδα αφαιρεθούν, κάθε υπόλοιπο που απομένει διατίθεται για την αγορά των  τριαντάφυλλων.
Μόλις έχετε αγοράσει τα τριαντάφυλλα σας, μπορείτε να είστε σε θέση να στείλετε εμαιλ ένα #MessageToMichael (μήνυμα στον Μάικλ Τζάκσον) να δημοσιευθεί στην ιστολόγιο- μνημείο μας: Celebrating Our Beloved Michael
Email: OneRose4MJJ@gmail.com
* Λόγω του μεγάλου πλήθους, τα μηνύματα θα δημοσιευτούν και στη συνέχεια θα κοινοποιήσουμε ένα σύνδεσμο στο ιστολόγιό μας στο Facebook και στο twitter. Οι θαυμαστές θα είναι σε θέση να ελέγχουν καθημερινά εάν έχουν δημοσιευτεί τα μηνύματά τους. Εάν το μήνυμά σας δεν έχει αναρτηθεί μέσα σε 48 ώρες, μπορείτε να μας στείλετε εμαιλ.
Όπως πάντα, στις 26 Ιουνίου σύμφωνα με το ανθρωπιστικό μήνυμα του Μάικλ, οι δωρεές μοιράζονται. Ένα μεγάλο μέρος των τριαντάφυλλων δωρίζεται σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις, ενώ επίσης διατίθενται λουλούδια στο όνομά του για τα παιδιά που είναι θαμμένα στο Babyland και στο Lullabyland στο Forest Lawn.
Ο Μάικλ θα μας κοιτά από ψηλά χαμογελαστός για τη συνέχιση του μηνύματος της αγάπης.
Να είστε ένα μέρος αυτής της όμορφης, αυξανόμενης παράδοσης.
Θα είναι το τριαντάφυλλό σας είναι εκεί;
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και τη συνεχή υποστήριξη,

No comments:

Post a Comment